Over Mij

Elmo Nijhoff

Ik ben Elmo Nijhoff, een fotograaf die alles doet om uw belangrijkste momenten onvergetelijk te maken. Mijn stijl is natuurlijk en levendig, waarbij ik kleuren versterk om de sfeer van het moment vast te leggen. Dit komt duidelijk naar voren in mijn portfolio.

Ik werk professioneel en lever uitstekende foto’s. Het is voor mij essentieel dat mijn unieke stijl aansluit bij uw wensen. Spreken mijn foto’s u aan? Laten we dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Achtergrond

Mijn reis begon op het mediacollege, waar ik mijn eerste stappen zette in de wereld van media en communicate. Na mijn tijd op het Mediacollege te hebben doorgebracht, heb ik besloten om mijn carrière voort te zetten in de sign.

Om mijn vaardigheden te verbeteren, heb ik verschillende cursussen en workshops gevolgd om mijn fotografie te verfijnen en mijn unieke stijl te ontwikkelen. Deze toewijding bracht me naar de Fotoacademie, waar ik mijn passie formeel heb omgezet in een opleiding.

Met mijn achtergrond bij zowel het Mediacollege en in de sign wereld, gecombineerd met mijn studies aan de Fotoacademie, heb ik een brede kennis en vaardigheden opgedaan op het gebied van media, communicatie en fotografie. Ik ben vastbesloten om mijn expertise te gebruiken om buitengewone beelden te creëren die verhalen vertellen en emoties oproepen.

© 2023 All Rights Reserved.